top of page

Aktuelt

Shoe shine studio flytter til Midtbyen!
Et innlegg om hvor du finner studioet og litt om fremtiden

Skrevet 20.03.2021

Helt siden oppstart i 2017 har shoe shine studio alltid holdt til på et hyggelig hjemmekontor på Lademoen. Særdeles gunstig og praktisk for en bedrift i oppstart, men også med sine begrensninger. I over ett år nå har jeg sett etter andre løsninger, særlig det å komme meg nærmere byen.

Det er helt fantastisk å kunngjøre at jeg nå holder til på Olav Tryggvasons gt. 8 i et eget kontorlokale rett over butikken Ting i Midtbyen. Her leier jeg et kontor som er perfekt for profesjonell skopussing og fargearbeid på lær. En fin lokasjon for alle mine kunder og nærhet til samarbeidende butikker.

På sikt ønsker jeg å innrede lokalet til et sted hvor kunder kan oppleve sjarmen bak shoe shine på fineste vis, i en moderne lounge- og boutique-atmosfære. Istedenfor den klassiske løsningen hvor kunden sitter i en gammeldags chesterfield-stol, velger jeg heller å gå for den mer moderne shoe shine stand-løsningen til markedsledende shoe shine firma som Brift H og Mason & Smith i hhv. Japan og Singapore. Tenk barkrakker av god design, menswear-basert innredning og jazz i bakgrunnen. Her skal du få skoene pusset i en service som enten tar 20 eller 40 minutter, og få en unik opplevelse hvor du kan slappe av, ta en hyggelig prat og plukke opp skopleietips underveis.

 

I tillegg vil jeg på sikt tilby salg av anbefalte skopleieprodukter, og forhåpentligvis også alt tilknyttet fine footwear som ikke tilbys i Trondheim fra før.

 

Jeg ser så frem til å få til alt dette, men er selvfølgelig avhengig av å drifte shoeshine-virksomheten godt og gjøre meg fortjent til kontinuerlig støtte fra mine eksisterende og nye kunder hele veien. Kvalitet betyr alt.

Bestilling & henting/levering

Ved avtale. Per i dag er det som regel kø en til to uker frem i tid. Det kommer bestillinger hele tiden. Merk at jeg utfører arbeid kun på torsdager, fredager og annenhver lørdag.

Mitt tips er å bare ta kontakt for å høre hvordan køen er, og send gjerne bilde av skoene dine for å få en anbefalt service fra prislisten. Skulle du ønske å få skoene profesjonelt pusset til 17. mai eller andre festivitas i mai/sommer er det altså lurt å være tidlig ute. Det er enkelt: Ta kontakt via skjema her på nettsiden eller direkte på 994 68 504 :)

Vennlig hilsen Christian

Pop-up Shoe Shine Event @ Yellow Korner Gallery Trondheim

Skrevet 01.12.2020

Dessverre kansellert grunnet korona

Tilbud per kunde: Shoeshine på ett par inkl. mini-kurs i skopleie.

Drop-in med køsystem.

 

Yellow Korner Trondheim, Carl Johans gate 14
Lørdag 12. desember 2020

kl 12:00 - kl 14:00

Første 4 kunder får premium skopose fra franske Saphir!

Endelig kan jeg holde en pop-up shoe shine event igjen! Denne gang hos kunstfotogalleriet Yellow Korner i Carl Johans gate. Dette er en ypperlig anledning for alle å få skoene sine pusset ordentlig proft til jul og nyttår.

Konseptet er en "standing shoe shine bar" direkte inspirert av hvordan de utfører denne type service i Japan og Singapore. På denne måten får man utført arbeidet grundigere og det er lettere for meg å vise kunden hva, hvordan og hvorfor underveis. Og så er det mye mer elegant da.

 

Slik fungerer det:

 1. Ta med deg skoene du ønsker å få pusset til høytiden i egnet bag/pose (du vil få skoene tilbake i samme pose).
   

 2. Velg mellom følgende shines:

  Event Shine · 10 min · kr 149,-
  Enkel rens, Saphir* condition & cream
  Bra for: Alle sko av lær

  Event Shine Plus · 20 min · kr 249,-
  Enkel rens, Saphir condition & cream, wax shine
  Bra for: Dressko til menn

  Event Shine Boots · 20 min · kr 249,-
  Enkel rens, Pure Polish* condition & water resistant cream

  * Skopleieprodukter som benyttes er high end shoe care brands Saphir Medaille d'Or fra Franrkike og Pure Polish Products fra USA.

   

 3. Skoene dine blir pusset på kort tid (hhv. 10 eller 20 min) med høy effekt, presisjon og med de beste skopleieproduktene i verden. Dette er en håndverkskunst jeg har trent på i tre år, så du får topp kvalitet.

  Bakt inn i prisen er også et mini-kurs i skopleie. Mens skoene pusses vil jeg fortelle om hva og hvorfor, så ser du hvordan. Imens er det bare å spørre i vei om alt innenfor skopleie, enten det gjelder skoene som pusses eller et par sko du har hjemme.

   

Finito! Skoene er ferdigpusset og du får de tilbake i skoposen/posen du leverte de med (de første 4 kundene får de tilbake i premium skopose fra Saphir). Dra videre fra pop-up eventet og Yellow Korner med pene sko, nyfunnet skoglede og et smil om munnen. Så håper jeg du får et godt tips herfra og kan kombinere turen hit med hyggelig julehandel i midtbyen.

NB! Betaling kun med Vipps.

Stoler settes opp i riktig avstand og tiltak for smittevern blir fulgt.

Mer om firmaet:

C.G. Vingsand Shoeshine Trondheim har drevet siden 2017 og er en satsing på high end shoe polishing for kostbare sko av høye kvaliteter (les mer om foretaket her). I en slik service må både skopleieproduktene og teknikken være av ypperste kvalitet. Events som dette er perfekt for de som er nysgjerrige på håndverket og vil prøve servicen med et lavere pristilbud før man velger å bestille mye grundigere shoeshine (mer om dette på siden Service).

Det er egentlig en ellevill idé å ta et konsept som fungerer utmerket i Japan og Singapore og sette det inn midt i Trondheim. Men det er jo hele poenget - å tilføre noe nytt, så kan konseptet utvikles videre. Se gjerne før/etter-bilder for hva som er mulig å få til med skopuss via C.G. Vingsand Shoeshine Trondheim.

Velkommen til pop-up shoe shine event!

 

Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt her eller på Instagram.

- Christian

bottom of page