top of page

Viktig informasjon om shoeshine-tjenestene

1. Verdi

 

Dette er en satsing på shoe shine service for kostbare kvalitetssko. Som med alle naturmaterialer kommer lær i alle kvaliteter. For at læret skal være av en kvalitet det er verdt å restaurere, koster som regel skoene minimum 2000 kr og oppover.

 

Dette kommer likevel an på. Noen ganger er man heldig og får kjøpt sko til 1200 kr hvor materialene er av god kvalitet. Da er det verdt det! Ta gjerne kontakt for gratis vurdering.

 

2. Reparasjoner

 

Merk at jeg er ingen skomaker. Jeg er en etablert og erfaren shoeshiner og leather recoloring artisan, og spesialiserer meg på dette. For skomakringsarbeid utover min ekspertise samarbeider jeg med Skomakermester Våge i Gjøvik. Mer om dette se lengst nede i service-listen.

 

3. Behandlingstid

 

Grunnet kontinuerlig etterspørsel og mange sko i køen er behandlingstiden som regel på minst 14 virkedager. Arbeid utføres torsdager og fredager ukentlig.

 

Med en nisjetjeneste og enmannsbedrift som dette lønner det seg å være tidlig ute. Ta gjerne kontakt for å høre hvordan køen er per i dag og booke din avtale.

bottom of page