top of page

OM C.G. VINGSAND SHOESHINE TRONDHEIM

Saphir_Regent-Street_075.jpg

Christian Vingsand etter VM-finalen i skopussing, London 7. mai 2022.

Resultatet ble en andreplass. Offisielt bilde av Saphir Medaille d'Or.

Mange lurer på hvorfor jeg driver med dette.

Det kan jeg fortelle deg.

Det er ekte passion for klassiske sko.

Jeg som driver C.G. Vingsand Shoeshine Trondheim heter Christian Vingsand (f.1991) og er en ihuga skoentusiast født og oppvokst i Trondheim. Foretaket ble etablert i 2017. Siden har jeg mottatt bestillinger på shoe shine og shoe recoloring fra Nord-Amerika, Europa og folk i hele Norge.

Sko har enorm betydning i hverdagen. De beskytter bena, gir oss økt komfort og forteller noe om hvem vi er. Pussede sko etterlater alltid et godt inntrykk hos andre og forteller at du bryr deg om hva du har på bena. I tillegg vil skoene vare lenger for deg, både rent fysisk og estetisk.

 

Shoeshine er eleganse, bærekraft og luksus i ett.

 

Det finnes ingen skole for å bli en shoeshiner. Man må ha lidenskap og stå på, jage kunnskap og lære fra de beste. Jeg er stolt av å ha knyttet et godt nettverk med skomakere i Norge og i utlandet, samt de aller beste skodetaljørene i denne bransjen. Alt via årlig besøk på skomesse i London, fagforum og SoMe. Dette gir meg kompetansen som trengs for å bli den beste i faget her til lands, og fortsette å være det.

Full reportasje om meg og min bedrift på NT24:
https://www.nt24.no/bedriftseier-christian-31-er-verdens-nest-beste-skopusser-handler-om-lidenskap-og-en-ellevill-drom/s/5-120-71850

Final photo DSC00221-scaled.jpg

Resultatet fra World Championship in Shoe Shining 2022. Fra venstre: Ash Samsudin, Christian Vingsand og Naoki Ueda. Foto: Shoegazing.com

VISJON

Håndverket shoe polishing for high end footwear er det siste steget i produksjonsfasen av et par kvalitetsko. Jeg erfarer at det er mange som har minst ett par sko av høy verdi, men ikke alltid tiden det tar å pusse dem tilbake til opprinnelig finish eller utsøkt finish. I verste fall blir de stående på hyllen eller kastet fordi de ikke lenger gir den samme gleden som de pleide. Dette vil jeg gjøre noe med. 

C.G. Vingsand Shoeshine Trondheim har som mål å gjøre håndverks-shoeshine lettere tilgjengelig i Norge ved å tilby dette med en enkel bestillingsprosess og utmerket service. Alle sko som tas inn vil bli behandlet med den største omsorg og pleie. Servicen følger Håndverkertjenesteloven og priser deretter. Prisene som er satt er de ratene som må til for å kunne drive virksomheten bærekraftig, og økes årlig med nasjonale prisendringer.


Ved siden av bestillinger for enkeltkunder tilbys også workshops, foredrag og kurs til bedrifter og organisasjoner til avtalte pakkepriser.

Ta gjerne kontakt om dette er interessant for deg eller din bedrift.

- Christian

HALL OF FAME

Alle kunder som har bestilt shoeshine og shoe patina service i perioden 2017-2020 har i praksis ikke bare støttet driften, men også en ellevill drøm om å utvikle dette til å bli noe større. Med foretaket ønsker jeg å sikte høyt på kvalitet og nivå i håndverket, og så har jeg naturligvis flere forretningsideer for fremtiden. Absolutt all inntekt i perioden har gått til å investere i mer og bedre utstyr, samt studieturer til utlandet og kunnskap. Nettsiden her har vært i en prosess i flere år og ble endelig ferdig desember 2020. Den markerer et stort steg videre og er en milepæl. I denne anledning ønsker jeg å rette en stor takk til alle som har bidratt:

E.L., R.L., R.K., H.K., R.S., D.K., R.I., T.L., Å.S., J.S., O.R.H., C.Ø.N., B.T.J., W.B., D.L., N.H., C.L., M.R., G.O., E.K., J.H., R.L., H.H., J.E.J., O.M.B., C.J.S., H.K., O.T.S., A.N.B., K.O.H., A.P.S., E.A., J.L., A.S.H., A.P., T.G., R.J.J., I.S.D., M.S., J.C.R., A.F.O., B.M.D., A.D., N.M., M.R.L., R.A., E.K.B., L.K.H., V.S., D.A.L., S.N.B., P.P., E.S.O., H.B.H., V.G., P.N., D.N., M.N.L., A.O., M.L.A., J.M., M.K., B.W.M., C.C., S.W.V., P.G.H., R.J., S.R.B., C.D., L.H., S.S., L.K.W., E.Ø., M.W., M.S., M.M., K.L.S., H.S., M.B., S.H.K., T.V., R.O.Ø., H.R.H., J.P.W., T.H.L., A.P., G.T., C.H., A.A., O.D.B., A.B.J., J.G., M.H., S.G., H.P., D.H.R., B.V., M.A., S.A.W., F.H., B.V., H.R.H., L.S., S.O., H.R.N., H.G., O.G., M.T., R.R.N., M.L., H.S., C.C., E.T., R.R., M.V., C.M.G.V., M.L.V., J.P.H., P.A.L., H.S., I.V., N.V., S.H., S.R., N.J., S.B.H., F.G., A.D., B.U., K.M.P., A.V., A.L., P.N., A.J.D. og F.S.

Flere av dere har også vært innom med sko mange, mange ganger. Tusen takk for at dere støtter håndverket, og velkommen igjen!

Her finner du C.G.

Leksvikgata 30, 7066 Trondheim

Shoe shine studio holdt tidligere til i eget studio i Trondheims Midtbyen mellom 2021 og 2023. Studio er nå flyttet til eget hus.

Kontakt:
 

Eller benytt kontaktskjema:

cgvingsand-shoe_man.png
bottom of page